Main menu

KÄTEVÄSTI KESKELLÄ KAMPPIA

Hyvin hoidetussa liikekeskuksessa asiointi ja työskentely on turvallista. Helsingin Autotalo on modernien toimistotilojen helsinkiläiskärkeä.

Valoisaan parkkihalliin pysäköit pyörän ja auton aina Kampissa asioidessasi, ja Autotalon viihtyisässä ravintolamaailmassa maistat makuja maailmalta.

Image not available
PARKKIHALLI

Helsingin Autotalon upeat Sky Lounge -tilat ovat nyt auki

AUTOTALO B-TORNI 13.KRS – SKY LOUNGE        

      

Helsingin Autotalon ylimmän kerroksen remontti on valmistunut, ja paikalle on kohonnut näyttävä kokous- ja neuvottelukeskus Sky Lounge. Sky Loungessa on mahdollista järjestää jopa 40 hengen tilaisuuksia yritysjuhlista tärkeisiin neuvotteluihin ja virkistäviin saunailtoihin. 

818-21_Saunatilamuutokset_20180816_02B2.jpg

 

Upeat näkymät suurilta lasitetuilta terasseilta, tunnelmallinen saunaosasto sekä kaksi hienoa kokoustilaa tekevät Sky Loungesta kaupungin tyylikkäimmän kohteen yrityksesi tärkeiden tapahtumien järjestämiseen. 

Lue lisää Sky Loungesta osoitteesta:

https://villageworks.com/fi/toimistohotelli/sky-lounge/

 

 

Sky Lounge -tiloja koskevat varaukset ja kysymykset:

VillageWorks

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

+358 10 271 0670

Kampin sydämessä sijaitsevasta Helsingin Autotalosta löydät herkullisia lounas- ja catering-ravintoloita, toimisto- ja varastotiloja sekä valoisan, sähköautojen latauspisteillä varustellun P-Autotalo pysäköintihallin. Kivenheiton päästä löytyvät muun muassa Kampin metroasema ja kauppakeskus, Sähkötalo, useita hotelleja sekä lukuisat muut keskustan palvelut.

 

previous arrow
next arrow
Slider